Dostava besplatna

Dostava

Za dostavu koristimo usluge Post Expressa. Ukoliko ste platili virmanom ili e-bankingom pošiljku šaljemo preporučeno, a ako ste se odlučili za opciju pouzećem tada šaljemo preporučeno s otkupninom.
Rok isporuke i pakovanje: Naručenu robu isporučujemo radnim danom, u roku od 1-2 dana od prijema i plaćanja porudžbenice. Vaš paket će biti dostavljen na adresu koju ste upisali kao kontakt. Molimo vas da pod kontakt navedete tačnu adresu s poštanskim brojem i telefonski broj.

Važna napomena: Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primetite oštećenje iste, molimo vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača. Jedan primerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču. Molimo vas da nas kontaktirate vezano za nastalo oštećenje kako bismo vam u što kraćem roku zamenili proizvod.

Neprimljena pošiljka: Ako kupac ne primi robu ili obaveštenje o očekivanom vremenu isporuke, kupac je obavezan da o tome obavestiti prodavca putem e-maila info@na5u.rs kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke.

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku: Ako kupac odbije da primi robu ili je ne podigne u kancelariji kurirske službe nakon što mu je ostavljena, obaveštenje o pošiljci koju je naručio, prodavac ima pravo da traži od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.