Dostava besplatna

Reklamacije

Povraćaj u slučaju oštećenja proizvoda je moguć u roku od 15 dana od prijema, stoga vas molimo da pažljivo pregledate kupljeni proizvod prilikom dostave. Ukoliko primetite oštećenje, molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@na5u.rs navodeći svoje podatke, broj porudžbenice kao i ostale podatke navedene prilikom kupovine. Reklamirani proizvod molimo vas da vratite u primljeno stanje , nekorišćen i u originalnom pakovanju, kao i račun, na adresu pošiljaoca. Vaše troškove reklamirane pošiljke snosi Midpoint Int., ukoliko se utvrdi vidljivo oštećenje.
Ukoliko se radi o vidljivom oštećenju i opravdanoj reklamaciji, uz napomenu da je proizvod vraćen u originalnom pakovanju i sa računom, obavezni smo da Vam ponudimo drugi proizvod ili povraćaj celokupnog uplaćenog iznosa. Troškove dostave drugog proizvoda snosi Midpoint Int.. Primite unapred naše izvinjenje ukoliko dođe do potrebe za reklamacijom.
U slučaju neopravdane reklamacije (npr. nema vidljivih oštećenja) troškove vaše pošiljke snosite sami. Takav proizvod vam vraćamo u originalnom pakovanju na vaš trošak uz pisanu izjavu o odbijenoj reklamaciji. S obzirom da su proizvodi osigurani tokom transporta, a prilikom preuzimanja utvrdite oštećenje do kojeg je došlo transportom, molimo vas da uputite prigovor dostavljaču i obratite nam se na e-mail adresu info@na5u.rs. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku. U ovom slučaju biće vam vraćen celokupan iznos.
U slučaju da niste dobili kupljeni proizvod u roku od 10 radnih dana, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail adresu info@na5u.rs. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bismo vas obavestili o preduzetim merama. Ukoliko proizvod ni tada ne dobijete na navedenu adresu, a proteklo je 15 radnih dana, dužni smo vam vratiti uplaćeni novac.

ODUSTAJANJE OD KUPOVINE
Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.
Potrošač ima pravo na odustanak od ugovora zaključen na daljinu, izjavom o odustanku od ugovora, ukoliko je poslata prodavcu u roku od 14 dana od dana kada je potrošač preuzeo robu.
Obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na e-mail adresu info@na5u.rs ili na adresu firme.
Midpoint Int.
Zrmanjska 17
11030 Beograd
Odustajanje od ugovora potrošač se oslobađa svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.
Kupljeni proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac- izjava o odustanku od ugovora.
Trgovac je dužan da potrošaču vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.
Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija ili na daljinu, prodavac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao prodavcu.

Izjava o odustajanju od ugovora zaključenog na daljinu možete preuzeti ovde.